Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grzybcia
Ekspert
Dołączył: 02 Cze 2006
Posty: 651
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Czw 22:52, 31 Sie 2006 Temat postu: TREHALOSE need help |
|
|
Jak po polsku nazywa sie ten dwucukier-jest to dimer glukozy...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka
Aktywny
Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 422
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 23:52, 31 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
Hej Z tego co wiem to jest po prostu trehaloza
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
grzybcia
Ekspert
Dołączył: 02 Cze 2006
Posty: 651
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Pią 12:00, 01 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Hmmm mozesz przyblizyc?Dimer glukozy to pzeciez maltoza!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
anka
Aktywny
Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 422
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 1:50, 02 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
maltoza to jest
O-alfa-D-Glukopiranozylo(1,4)-alfa-D-glukopiranoza
a trehaloza to
O-alfa-D-Glukopiranozylo(1,1)-alfa-D-glukopiranozyd
źródła: hemolimfa owadów, grzyby i drożdże i kosmici
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
grzybcia
Ekspert
Dołączył: 02 Cze 2006
Posty: 651
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Sob 14:10, 02 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
thanks!!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|